2017-02-07 22:16:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Remek üzleti tippet kaphat

Napi horoszkóp február 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Kos jegyében áll, ez óriási lendületet ad önnek. Titkos szerelemre számíthat, ám lehet, hogy ez a viszony nehezen bontakozik ki. A vállalkozásával, vagy egy külföldi utazással kapcsolatos ügyei kedvezően alakulnak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A párjával szemben vegye a bátorságot, és a köntörfalazás helyett vallja be neki az igazságot! A család segítségével most megoldhatja az esetleges anyagi gondjait.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most kifejezetten örömét leli a munkában, élvezi, hogy megmutathatja, mire képes. Megtörténhet, hogy ma kissé túlzásokba esik a költekezés terén, de ez szerencsére nem okoz gondot. Arra viszont ügyeljen, hogy ne mondjon többet, mint amennyit muszáj, ne fecsegje ki a hosszú távú terveit.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma nehezen mennek a dolgok, káosz uralkodik a munkahelyén is, nem is tudja, mivel kezdje a napot. Délutánra valamelyest letisztul a helyzet, addigra sikerül a legsürgősebb ügyeit elintéznie. Este kapcsolódjon ki egy kicsit, ráfér önre a lazítás!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma több olyan bonyodalomra is számíthat, ami alaposan próbára teszi a tűrőképességét. Minden humorára szüksége lesz ahhoz, hogy menthesse a helyzetet. A költségvetését is át kell gondolnia – egy nagyobb összegre számított, de sajnos végül kevesebb pénzt kapott a tervezettnél.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Legyen türelmesebb! A Mars a Kos jegyében jár, ez vitákat, nézeteltéréseket generálhat, most olyasmit vághat a másik fejéhez, amit nem is gondol komolyan. Ha mostanában adódik egy lakáslehetőség, amelyről úgy érzi, nem szabad kihagyni, lépjen, még ha hitel is kell hozzá.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Több hódolója is akadhat, ám egyikük többet érez ön iránt puszta vonzalomnál. Adjon neki egy esélyt, ha randevúra hívja önt! A csillagok tartós kapcsolatot és magánéleti boldogságot jeleznek önnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma minden diplomáciai érzékére szüksége lesz, ha el szeretne érni valamit! Nem csak a nehéz feladatokkal kell bajlódnia, arra is figyelnie kell, mit beszélnek a kollégái a háta mögött. Talán egy riválisa próbálja ön ellen hangolni a többieket...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha tárgyalása van ma, akkor a mondanivalóját ne bonyolítsa túl hosszúra, mert könnyen félreértésbe kerülhet. Remek üzleti tippet kaphat az egyik rokonától!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Merkúr már a Vízöntő jegyében áll. A főnökével heves vitába bonyolódhat, talán úgy érzi, hogy igazságtalanul vádolják. Ne hagyja magát, álljon ki a véleménye mellett!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Gondoljon mindent alaposan végig, mielőtt elkötelezné magát egy ügy, vagy személy mellett. Ma könnyen előfordulhat, hogy félrevezetik, vagy ön ül fel naivan a pletykáknak...

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma az útjába sodorhat valakit a sors, akivel rögtön egy hullámhosszra kerülnek. Kérdés persze, hogy ön mennyire nyitott most egy kapcsolatra? Csak önön múlik, hogy kibontakozhat-e ez a szerelem.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: